Women-only vakantie week!

In 2022 organiseer ik twee maal een vakantie week for women only!

Van maandag 11 t/m zaterdag 16 juli en van maandag 15 t/m zaterdag 20 augustus.

Ik vier het leven! In de zon! Ga je mee?

Deze weken zijn er een aantal vrouwen bij mij te gast in Casa Rosa om samen een heerlijke vakantie te vieren. Alles mag, niks moet! Er zijn nog fijne kamers vrij, misschien wel voor jou?

Ben je alleen en zijn al je vriendinnen met hun partners en/of kinderen op vakantie? Of ben je toe aan me-time na een hectische periode? Of wil je samen met je vriendin op vakantie en weet je nog niet waar naartoe? Of ben je het druilerige weer in Nederland gewoon helemaal zat en ben je toe aan vitamientjes van de zon?

Dan is dit HET moment om naar Casa Rosa op Mallorca te komen!!!

Ik ben Dorien, moeder van Roos (12), Tobi (10) en Saar (7) en ik woon 50% op Mallorca in Casa Rosa, waar ik Retreats organiseer. Drie jaar geleden ben ik gescheiden en vanuit het co-ouderschap dat wij hebben, weet ik hoe “eenzaam” het kan zijn wanneer al je vriendinnen met hun mannen en kinderen op vakantie gaan en je zelf “alleen” achterblijft in de weken dat je kinderen bij hun papa zijn. De drempel om me aan te melden voor een groepsreis was toch wel hoog, dus ik stortte me toen op mijn werk en het opruimen van mijn huis. Terwijl ik het eigenlijk kei hard nodig had om er echt even tussen uit te gaan. Zon, zee, natuur en vooral even niks moeten!

Vanuit deze gedachte organiseer ik deze women-only vakantie week!

Wat kun je verwachten?

Je boekt zelf of samen met een vriendin een vliegticket. Om naar Spanje te vliegen heb je een antigeen (snel) test nodig die 24 uur van te voren is afgenomen. Wanneer je je tweede vaccinatie langer dan 14 dagen geleden hebt gehad, is deze test niet nodig! Ook vul je een formulier in op de Spain Travel Health website.

Van te voren maken we een groepsapp aan. Dan leren we elkaar al wat beter kennen, we delen nog wat praktische zaken en ik helpen je daar om de formulieren aan te maken die nodig zijn om naar Spanje te vliegen, kind kan de was doen!

Eenmaal aangekomen op Palma, sta ik je op te wachten met ons busje. Vanaf het vliegveld is het 20 minuutjes rijden naar Casa Rosa. Je krijgt een fijne kamer met handdoeken, strandlaken en er is shampoo, conditioner en doucheschuim aanwezig. Er zal je echt aan niets ontbreken. Ik ben zelf ook de hele week in Casa Rosa en samen met de andere vrouwen gaan we het huishouden runnen. Dat eigenlijk weinig voorstelt, want we leven vooral buiten ?

Per dag kunnen we bekijken wat we willen doen. Misschien wil je graag naar de zee of naar een leuk stadje. Uiteraard ken ik alle fijne plekjes hier ? Of je wilt gewoon lekker een dag aan het zwembad liggen met een boek en lekker bijslapen. Jij bepaalt en er zijn altijd wel dames die met je mee willen gaan. En natuurlijk kan ik jullie brengen en ophalen of ik ga gezellig met jullie mee, taxi Rosa rijdt gewoon op Mallorca haha!

Niks moet, alles mag!

Het niks moet, alles mag principe geldt ook voor het eten! We kunnen samen boodschappen doen in het dorpje of bij de grote carrefour in Palma. Lekker samen koken of bbq’en. Of we eten ergens bij een restaurantje. Net waar jij zin in hebt. We laten ons elke dag weer verassen wat de dag ons brengt!

Samen in Casa Rosa!

Wil jij ook mijn gast zijn?

Ik vraag voor de overnachtingen en gebruik van onze faciliteiten (incl. vervoer), onbeperkt water, thee, koffie € 624,- (excl. B.T.W.). Op deze manier delen we met elkaar mijn vaste lasten en kunnen we allemaal genieten van mijn prachtige huis en tuin!

Wil je met me mee op reis? Laat dan je gegevens achter in mijn contactformulier.

Of stuur me een appje op 06-18211339 voor meer informatie.

We maken er een vakantie van om nooit meer te vergeten!

Liefs Dorien

Chat openen
App Dorien