Testimonials

Casa Rosa

Zij gingen je voor

Lees hier uitgebreid de ervaring van Lise Done in haar Blog:
“Tickets tot the tropics”
{
Een oase van rust en inspiratie

Een oase van rust en inspiratie waar ik los kon laten, mij prettig voelde en mijn dromen en ideeën weer begonnen op te borrelen. Casa Rosa is een pareltje op Mallorca. De prachtige omgeving met bergen, bloemen, water en het fijne huis gaven een gevoel van thuiskomen. Een veilig gevoel waarbij de sessies met Dorien en de andere deelnemers zorgden voor de juiste diepgang op de juiste momenten. En dromen die zo concreet werden door de visualisaties, dat het weer een mooie basis vormt om ook het hier en nu te beleven en in te vullen. Het was krachtig en blijft doorwerken in het dagelijkse leven.

– Dorien Willems –

{
Bij mezelf gekomen

Op het prachtige eiland Mallorca in zo’n fijne sfeer weer helemaal tot rust en bij mezelf gekomen! Niets ontsnapt aan de aandacht van coach Dorien. Zodat alle deelnemers zichzelf kunnen zijn en hierdoor groeien in het coachingsproces.

– Barbara Maas –

{
Een retreat die mij meer heeft gebracht dan ik had durven dromen.

Durven dromen heeft een andere betekenis gekregen. Het staat nu voor doen, er voor gaan! Gewoon fucking je droom DURVEN volgen! Mijn energie is gaan stromen. Wat voel ik mezelf lichter. Er is ruimte gecreëerd om de zaadjes die zijn geplant te gaan voeden met liefde en lef! Tijdens dit proces heb ik een aantal mooie powervrouwen mogen ontmoeten. Samen hebben we de inspiratie gevonden om in onze kracht te gaan staan. De synergie tussen ons was verwonderlijk moeiteloos.

Special thanks to Hugo. Jij was onderdeel van deze synergie. God, wat had ik je nodig na de laatste meditatie. Zonder twijfel hield je mij vast en gaf je mij een gevoel van veiligheid. Je bent een bijzonder en puur mens.

And Dorien. Krachtige, inspirerende Dorien. One of a kind. Je hebt jouw missie in het leven gevonden. Hand in hand met jou gaan velen, door jou niet aflatende enthousiasme, inzichten en power een reset ervaren die lifechanging kan zijn. You go girl!!!

Wat heb ik genoten en gelachen! De humor was er altijd en maakte het samenzijn zooooo relaxed.

Magische mooie momenten beleefd in een prachtige omgeving. Dikke dankjewel aan jullie allemaal!!

– Jessica Voesenek –

{
Waar je weer gaat dansen

Zonder enige verwachting ging ik in juni naar Casa Rosa. Een verborgen pareltje op Mallorca. Een plek waar je van denken naar voelen gaat, voelen wat voor jou belangrijk is in het leven. Waar dromen en ideeën weer wakker worden geschud. Waar het kleine meisje weer gaat dansen. Een plek waarvan je hernieuwt thuiskomt door lieve duwtjes van een geweldige coach.

– Marjan Slagt –

{
Wat een prachtige en rustgevende plek hier op Mallorca.

Ontmoetingen met mooie mensen, die elk op hun manier hun pad volgen.

Dorien, wat ben jij een bijzondere en prachtige vrouw. Je voelt ieder van ons haarfijn aan.

Niets gebeurt hier zonder reden. De zon die precies op het goede moment doorbreekt, de libelle die bij ons vier om het hoofd vliegt.

Jullie hebben mij geinspireerd. Wees open en eerlijk, vooral naar jezelf. En volg je hart!

Ontzettend bedankt voor de inzichten die jullie mij hebben gegeven, de steun, openheid, warmte en liefde. Jullie zijn waardevol. 

– Marjolijn Welagen –

{
Wat ben ik dankbaar dat onze paden zich hebben gekruist

Jullie hebben mij laten zien dat het nooit te laat is om je dromen achter na te gaan. Uberhaupt, mij laten inzien hoe mooi het is om te dromen en te geloven in jezelf!

Ook hebben jullie mij enorm geinspireerd, laten voelen en zien dat ware liefde wel echt bestaat. Vooral ook ware liefde voor jezelf, dankzij jou Dorien!

Bij jou kwam ik thuis. Kon ik echt mezelf zijn. Mocht ik mezelf zijn. In welke vorm dan ook. Dankjewel daarvoor.

Jullie zitten heel diep in mijn hart. Ik ben jullie eeuwig dankbaar!

– Karlyn –

{
Wat een geweldige plek hebben jullie hier op Mallorca met Casa Rosa!

Bijna niet in woorden te omschrijven wat voor een fijne energie hier hangt en hoe dankbaar ik ben dat ik dit heb mogen ervaren.

Dat ik heb mogen ervaren dat het goed is om af en toe voor jezelf te kiezen, je dromen toe te laten, echt bij jezelf thuis te komen en wat voor een geweldige dingen dit je kan brengen!

Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid, openheid, liefde, knuffels, mega goeie zorgen, gezellige gesprekken, geouwehoer en al het moois dat jullie me hebben laten inzien! 

– Eline –

{
Van te voren schreef ik ergens dat dit de reis van mijn leven zou worden. En dat was het, bizar!

Ik kan niet eens uitleggen hoe waardevol deze week voor mij is geweest.

Zoveel liefde, warmte, wijsheid, knuffels, tranen, gelachen, gegeten en gedronken. “Wat zijn we uit he!”

Jullie magische plek heeft ervoor gezorgd dat ik weer geloof…in het leven en in mezelf.

Lieve Dorien, jouw kracht en warmte hebben mij geinspireerd. Mooi mens die je bent!

Huugje, zorgzame en grappige man, je bent lief!

Jullie hebben mij zo veel gegeven. Ik voel zo veel liefde voor jullie en vind het moeilijk om te gaan. Ga jullie zo missen. Het is een gave om ervoor te kunnen zorgen dat mensen in vier dagen tijd van je gaan houden. Het is jullie gelukt!

Uit de grond van mijn hart wil ik jullie bedanken voor alles wat jullie mij hebben gegeven. Ik hou van jullie en Dorien…dankzij jou is mijn nieuwe lied i.p.v. “Creep” nu “Ik hou van mij.”

– Desire –

Wil jij ook meer uit je leven halen?

Heb je nog vragen over deze retreat?

Vraag via de Whatsapp-knop rechts onderin een vrijblijvend gesprek met me aan.

Chat openen
App Dorien