Casa Rosa Retreat

Programma

Een vijfdaagse reis

De Casa Rosa Retreat is een vijfdaagse reis waarin jij je diepste verlangen en droom gaat vinden. Je gaat ontdekken welke stappen je moet nemen om jouw droom werkelijk te gaan leven.

In een inspirerende en rustgevende omgeving vind jij je antwoorden en ben je in staat om oude patronen te doorbreken, los te laten en je creativiteit te laten bloeien. Je ontdekt wat jou energie geeft, waar je gelukkig van wordt en hoe de beste versie van jezelf er uit ziet! Zodat je weer vanuit gevoel en verbinding gaat leven!

Op deze pagina vind je het programma.

Dag 1. Maandag

Jij, jouw kleuren en wij

Je bent er.

Op de plek die open staat voor jou. Kom maar rustig aan hier.

Welkom in Casa Rosa.

We gaan ontdekken wie jij bent aan de hand van een kleurentest. Dat laat zien hoe jij denkt, handelt en beweegt.

Maar je bent hier niet alleen. Dus laten we kennis maken. Ieder heeft een eigen verhaal. Wil jij jouw verhaal delen met ons?

Wij luisteren.

Nadat Hugo jou heeft opgehaald bij het vliegveld, gaan  we eerst eens even lekker settelen. Ik geef je een rondleiding en een fijne kamer, zodat je je al snel thuis zult voelen.

We gaan kennis maken met elkaar aan de hand van een gevoelswereld spel. En sluiten af met een fijne medidatie “Aankomen”

Vanavond worden we lekker verwend door onze Spaanse kok met een tapas night!

Dag 2. Dinsdag

Je coachvraag

Wat speelt zich af in jouw leven? Wat is jouw verhaal? Wat voel je? Hoe zien die gevoelens er uit? Welke elementen spelen een rol in jouw verhaal en is er ook een rolverdeling te herkennen?

We gaan jouw verhaal analyseren. Per hoofdstuk, per alinea.

Zowel de zinnen als de woorden, want alles doet er toe!

Vanuit jouw verhaal formuleren we jouw coachvraag en daar gaan we de komende dagen aandacht aan schenken.

We starten vandaag met een heerlijk ontbijt, buiten onder de veranda. Op het grasveld, met uitzicht over de bergen, gaan we mediteren. Het thema van vandaag is Loslaten.

Vervolgens hebben we een coachsessie met de gehele groep bij de muur met beeldkaarten. We halen jouw huidige en toekomstige thema op.

Na een lunch met verse tortilla’s worden jullie getrakteerd op een energetische massage van Ruben, waarbij je letterlijk je angsten, negatieve gedachten, lichamelijke klachten los gaat laten. 

In de tussendtijd is er tijd voor jou om te schrijven in je werkboekje en om lekker aan het zwembad te liggen. Ontspannen en tijd voor jezelf! Ook hebben we een leuke workshop voor je klaar staan om zelf Ibiza armbandjes te maken.

Na het avondeten buiten sluiten we de avond af rondom het vuur. We gaan de dingen die jij los gaat laten verbranden en genieten daarna van een welverdiende nachtrust. 

Dag 3. Woensdag

Kijk rond, geniet en laat je inspireren.

“On the road again.” Vandaag gaan we op pad. Laat je volledig inspireren door alles wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft. De zintuigen spelen de hoofdrol. Laat de prikkels op je inwerken. Ervaar en beleef wat ze met je doen. Leg het vast in beeld of op schrift.

Of sluit het in je hart!

Dit alles nemen we mee in ons proces en we laten het volledig toe in onszelf.

Na een goed ontbijt starten we de dag met een meditatie, met als thema “Inspiratie”! 

Inspiratie wekt positieve gevoelens op. En nadat we gisteren de opgeslagen negativiteit hebben losgelaten, gaan we nu weer vullen! 

Maar voordat we gaan genieten van al het moois ga ik je eerst uitdagen. Samen met de groep gaan we in een leuke oefening op zoek naar jouw inspiratiebronnen. 

Eind van de ochtend vertrekken we naar het Zuiden. We bezoeken een prachtige baai met fijne strandbedjes en een gezellig restaurantje voor een heerlijke lunch. De omgeving is zo mooi daar! Wit zand, grotten en helder blauw water. Vandaag hebben we vakantie en gaan we genieten van het fijne eilandleven. 

‘s Avonds genieten we thuis van een heerlijke verse paella!

Dag 4. Donderdag

Van droom naar actie

Jij gaat dromen in je eigen wereld. Zonder grenzen, belemmeringen en blokkades. Dromen, daar waar je naar toe wilt, wat je wilt voelen en bereiken.

Daar waar je diepste verlangens zitten.

Droom over je dromen. Voel de beste versie van jezelf naar boven borrelen. We vangen de droom, zodat jij hem mee kan nemen en altijd bij je kan dragen.

Vandaag mogen we eerst lekker uitslapen! En na het ontbijt gaan we dromen. Ik neem jullie mee in mijn droomvisualisatie van 40 minuten. Van je kindertijd naar nu, van nu naar jouw toekomstige werkelijkheid. Jouw droomleven! Want alles is er al!

We gaan onze dromen met elkaar delen. En vangen hem in een zelfgemaakt dromenvanger. Onder het genot van lekkere sandwiches en salades gaan we samen knutselen. Een mooi aandenken aan deze week en een herinnering aan jouw DROOM!

Er is nog voldoende tijd om lekker aan het zwembad te liggen en om jouw droom verder uit te werken in het werkboekje. 

‘s Avonds gaan we bbq’en en hebben we feest! Met een echte feel good workshop en muziek sluiten we de avond feestelijk af.  

 

Dag 5. Vrijdag

Jouw droom wordt werkelijkheid!

We gaan over tot een actieplan. Wat zijn jouw vervolgstappen en hoe zorgen we ervoor dat deze realiteit worden?

Nadat jij jouw droom helder voor je hebt gezien, is het tijd voor actie! We staan aan en ik leer je vandaag hoe jij hele concrete doelen kunt stellen om je droom ook waar te maken. Dus direct na het ontbijt gaan we deze ochtend hier mee aan de slag.

Daarna is er tijd om te schrijven en te ontspannen. Eind van de dag rijden we door de bergen naar Valldemossa om nog door de straatjes te slenteren en wat souverniertjes te kopen. En we sluiten af in een gezellig tapasbarretje.  

Thuis nemen we nog een lekkere kop thee of een wijntje en genieten we van de laatste avond met elkaar. 

Morgen gaan we weer naar huis. Samen met je droom, je actieplan en met nieuwe vrienden. Morgen begint jouw droomleven!  

Wil jij ook meer uit je leven halen?

Heb je nog vragen over deze retreat?

Vraag via de Whatsapp-knop rechts onderin een vrijblijvend gesprek met me aan.

App Dorien