Over mij

Dorien Theunissen

Het huis achter onze ogen

Mijn naam is Dorien Theunissen, mama van Roos, Tobi en Saar en samen met Hugo trotse bewoner van Casa Rosa in het prachtige bergdropje Esporles op Mallorca. Ondernemer, avonturier, levensgenieter en professioneel coach op het gebied van innovatief trainen en het nieuwe denken.

In 2014 ben ik mij gaan verdiepen in de wet van de aantrekkingskracht en visualisatie. In mijn toenmalige werk als eigenaar van een bureau voor personeelsbemiddeling en loopbaancoaching heb ik dit succesvol toe kunnen passen om zakelijk te groeien en honderden mensen te helpen aan een nieuwe baan. Toen ik in 2018 ben gescheiden en met mijn drie kinderen in een kelderwoning kwam te wonen, ben ik in alle rust en stilte opnieuw mijn droomleven gaan visualiseren. En beetje bij beetje kreeg dit steeds meer vorm. Ik zag een huis met een groot grasveld, omringd door bergen en een groep vrouwen in een cirkel die ik hielp hun eigen droomleven te creëren. Mijn kinderen en ik noemden dit “het huis achter onze ogen”.

Een magische plek

Nadat de kelderwoning overstroomde na een wolkbreuk en we genoodzaakt werden te verhuizen, dacht ik dat ik niet dieper kon zinken. Dit is echter het keerpunt geweest in mijn leven. In een maand tijd kocht ik een fijn huis in de geboorteplaats van mijn kinderen en vond ik een oud chaletje op een camping bij het bos, waar we de hele zomer hebben gewoond. En het “huis achter onze ogen” verhuisde met ons mee.

Toen ik begin april van dit jaar op google zocht naar “finca Mallorca”, omdat Hugo en ik daar graag een paar dagen vakantie wilden vieren, stond alles even stil. Ik zag een afbeelding van EXACT “het huis achter onze ogen”. Er stond geen adres bij, maar ik voelde zo sterk dat dit mijn thuis is, dat ik een printscreen maakte en de foto opsloeg als achtergrond op mijn telefoon. Niet veel later ontmoetten we bij toeval op Mallorca een makelaar en zijn vriendin en zij wisten ons te vertellen waar het huis was. En een dag later stond ik op de plek die ik al bijna drie jaar achter mijn ogen kon zien. Een magische plek!

Thuis komen

Tijdens de lockdown in 2020 heb ik het geluk gehad een opleiding tot professioneel coach en trainer nieuwe denken te kunnen volgen met een kleine groep pioniers binnen een veilige omgeving van een oude villa in Arnhem. Niet alleen mijn ontwikkeling als coach/trainer kwam daarmee in een stroomversnelling. Ook mijn intuïtie en creatiekracht is in deze maanden nog sterker geworden. Door middel van meditatie, visualisatie en systemisch werk is alles in mij en om mij heen gaan stromen. Het is dan ook geen toeval dat ik een maand na mijn afstuderen ook daadwerkelijk thuis ben gekomen in Casa Rosa.

De afgelopen periode heb ik mijn coaching en trainingen mogen geven in Casa Rosa.  De energie van deze magische plek versterkt mij enorm en draag ik in mijn meditaties over aan mijn deelnemers. Vanuit mijn intuïtie en met inzet van een aantal innovatieve tools help ik mijn deelnemers weer verbinding te maken met hun gevoel, waardoor hun diepste verlangens naar boven komen. En vanuit mijn zakelijke achtergrond help ik hen om dit verlangen om te zetten naar een concreet actieplan.

Ga je met me mee?

We merken dat de energie van Casa Rosa, de retreat en de verbinding met de groep ook terug in Nederland doorwerkt. Het stroomt weer! En we zien werkelijk fantastische dingen gebeuren. Dit maakt mij intens gelukkig en ik ben enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen. Thuis in Casa Rosa.

Droom niet je leven, maar leef je droom.

Ik neem je mee op ontdekkingsreis. Naar jouw diepste verlangens en dromen. Zodat jij deze ook kan gaan leven! Ga je met me mee?

Wil jij ook meer uit je leven,
je werk of je onderneming halen?

En wil je weten hoe je dit doet?

Vraag via de Whatsapp-knop rechts onderin een vrijblijvend inspiratiegesprek met me aan.

Chat openen
App Dorien