Mommy & Kids Week

Van maandag 25 juli t/m zondag 31 juli 2022 organiseer ik in Casa Rosa een vakantieweek voor alleenstaande moeders met kinderen!

We gaan er een feestje van maken!

Lekker zwemmen, spelen en ijsjes eten!

Deze week wil ik graag samen met mijn drie kinderen (Roos 13 jaar, Tobi bijna 11 jaar en Saar 8 jaar) vakantie vieren samen met andere mama’s en kinderen! Ons huis is heerlijk ruim en buiten is het een waar speelparadijs. Een groot grasveld tussen de bergen. Een vijver met vissen. Een fijn zwembad zonder chloor. Heel veel speelplezier voor jong en oud!! En wij vinden het super gezellig om hier samen met jullie van te genieten.

Ben jij een alleenstaande mama en wil je graag een weekje naar de zon samen met je kinderen? Maar vind je het toch wel spannend om dat helemaal alleen te doen? Naar een plek waar je de weg niet goed kent, de taal niet spreekt? Want wat nu als er iets gebeurt?

Heel herkenbaar!

Dus daarom doen we dit samen met andere mama’s en kinderen!!!

Ik ben Dorien, trotse bewoners van Casa Rosa in Esporles, waar ik 50% van mijn tijd woon en werk met Hugo. In Nederland wonen wij ieder apart met ieder drie kinderen. En wanneer we samen op Mallorca zijn organiseren wij Retreats en andere groepsreizen.

Wanneer mijn kinderen vrij zijn van school, gaan ze uiteraard lekker met me mee naar Mallorca. Inmiddels zijn we gewend aan het reizen en kennen we de weg op het eiland op ons duimpje. Ook de apotheek en het ziekenhuis weten we inmiddels te vinden. Die van mij zijn namelijk nogal stuntpiloten 😉

Drie jaar geleden kwam ik er alleen voor te staan. Ik wilde zo graag naar de zon, maar vond het toch te spannend en te duur. Voor een stacaravan in Zuid-Frankrijk betaal je toch al snel € 2.000,00 of meer…Dus de camping in Nederland was toen de uitkomst.

En daarom wil ik een vakantie in het buitenland ook voor jou toegankelijk maken!  

Wat kun je verwachten?

Je boekt zelf voor jou en je kinderen een vliegticket. Om naar Spanje te vliegen heb je een antigeen (snel) test nodig die 24 uur van te voren is afgenomen. Dit geldt voor kinderen van 12 jaar en ouder. Wanneer je je tweede vaccinatie langer dan 14 dagen geleden hebt gehad, is deze test niet nodig! Ook vul je een formulier in op de Spain Travel Health website.

Van te voren maken we een groepsapp aan. Dan leren we elkaar al wat beter kennen, we delen nog wat praktische zaken en we helpen jullie bij het aanmaken van de formulieren die nodig zijn om te vliegen.

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Palma, haal ik jullie op met ons busje. Vanaf het vliegveld is het 20 minuutjes rijden naar Casa Rosa. Jullie krijgen een of twee fijne kamers met handdoeken, strandlaken en er is shampoo, conditioner en doucheschuim aanwezig. Er zal jullie echt aan niets ontbreken.

Mijn kinderen en ik zijn zelf uiteraard ook de hele week in Casa Rosa. Thuis is genoeg te doen voor iedereen, maar we kunnen natuurlijk ook een dagje naar het strand gaan. Lekker zwemmen in de zee. Of bij de pizzaria in het dorp gaan eten. Ook een dagje naar een pretpark of dolfinarium is een optie. Maar dat bekijken we dan samen met de groep.

Niks moet, alles mag!

Het niks moet, alles mag principe geldt ook voor het eten! We gaan samen met alle mama’s het huishouden runnen en we kunnen boodschappen doen in het dorpje of bij de grote carrefour in Palma. Lekker samen koken of bbq’en. Of we eten ergens bij een restaurantje. Net waar jullie zin in hebben. We laten ons elke dag weer verassen wat de dag ons brengt!

Samen in Casa Rosa!

Wil jij ook vakatie komen vieren en lekker spelen en zwemmen in de zon? En samen met andere mama’s en kinderen ons huis delen?

De prijs voor deze reis is € 100,00 per nacht (incl. B.T.W.) voor mama en € 25,00 per nacht (incl. B.T.W.) voor een kind.

In deze prijs is inbegrepen:

  • 6 x overnachting en gebruik faciliteiten
  • 2 x Transfer luchthaven
  • Onbeperkt water, thee, koffie
  • Gebruik van handdoeken, strandlaken, shampoo, conditioner, douchecreme, badschuim, zonnebrandspray en muggenspray
  • Optioneel bij te boeken! Massage van Ruben: € 70,00 per uur. Je kunt kiezen uit een energetische, ontspannings- en sportmassage.

De week is geopend op maandag vanaf 14.00 uur en sluit op zondag om 17.00 uur.

Stuur me een appje op 06-18211339 en dan maken we er een super vakantie van om nooit meer te vergeten!

Liefs Dorien

Chat openen
App Dorien