Mi Casa es su Casa

Het is al weer een week geleden dat we afscheid namen van de deelnemers van de eerste pilot van de droomretreat. Maar hoewel we ieder weer onze eigen weg zijn gegaan, is de verbinding nog sterk aanwezig. We hebben een mooie basis neer gezet!!! Een kei harde fundering!!! Echt, zooooooooo bijzonder! (volgens mij schrijf ik dit zowat in elke post ?)

Een duidelijke rol

De meiden die met ons mee zijn gegaan, hadden alle vier een rol. Van te voren was het mij nog niet helemaal duidelijk wat die rol precies zou zijn. Maar deze vier moesten mee en dat gevoel hadden zij zelf ook! En nu is het ons duidelijk waarom. Daar, in Casa Rosa, bleek mijn droomretreat te staan als een paal boven water! Van het hoofd terug naar het gevoel. Hoe, wat, wanneer, waar, met wie? Allemaal vragen die speelden zijn beantwoord. Voor ieder van ons!

Niet te stoppen!!!

Vanuit ieders unieke achtergrond en expertise gaan we de komende zomer meerdere programma’s ontwikkelen. Dit gaan we samen doen! Een missie, een visie, je kan het haast wel roeping noemen. De wereld gaat weer open en wij zijn niet meer te stoppen!!

Liefs Dorien

Chat openen
App Dorien