HomeWork @ Casa Rosa

In het voor- en najaar organiseren wij een HomeWork Week in Casa Rosa voor iedereen die thuis werkt en zijn of haar eigen keukentafel graag even in wil ruilen voor de tuintafel van ons 🙂

De exacte data staan vermeld in onze agenda.

Het nieuwe werken!

Ook op Mallorca!

Deze week zijn wij zelf aan het werk voor onze bedrijven. Dit doen we thuis bij ons in Casa Rosa. In huiselijke sfeer, waar ruimte is voor ontspanning en creativiteit! En wij delen onze fijne plek graag met jou! Uiteraard mag goed eten en drinken niet ontbreken en nemen we ook de tijd om wat mooie plekken van het eiland te bezoeken. Want wie hard werkt, mag ook hard genieten! Oftewel, een heerlijke productieve week met de nodige geniet momentjes!

Werk jij thuis voor je baas of ben je zzp’er die voornamelijk online actief is? En heb jij de vrijheid om te kunnen werken waar en wanneer je dat wilt? Ben je je eigen keuketafel wel een keer beu en vind je het fijn om een weekje te werken in een inspirerende omgeving en nieuwe “thuiswerkers” te ontmoeten?

Dan nodigen wij jou uit om bij ons aan de tuintafel te komen werken!

Met prachtig uitzicht op het Tramuntana gebergte!!!

Wij zijn Hugo en Dorien, trotse bewoners van Casa Rosa in Esporles, waar wij 50% van onze tijd wonen. In Nederland wonen wij ieder apart met ieder drie kinderen. En wanneer we samen op Mallorca zijn organiseren wij Retreats en andere groepsreizen.

Wij zijn ondernemers in hart en nieren. Onze achtergrond ligt in de uitzendbranche. Beiden hebben we jarenlang ervaring in het runnen van een (internationaal) uitzendbureau, inclusief huisvesting en vervoer. Dorien is gediplomeerd innovatief coach en trainer nieuwe denken en sterk in marketing en organisatievernieuwing. Zij is denkt out of the box, zit vol met creatieve ideeën en weet jouw “uitdaging” haarfijn te doorgronden, zodat de oplossing voor de hand ligt. Hugo houdt zich naast de aansturing van  zijn uitzendbureau bezig met meerdere projecten op het gebied van vastgoed, transport, projectontwikkeling en horeca. Hij ziet overal kansen en weet van elk idee een commercieel eindproduct te maken!

Wij werken dus vanuit Nederland en vanuit Mallorca. Vanuit huis en op kantoor. Maar onze voorkeur geniet toch zeker om te werken in onze fijne tuin, aan de tuintafel, onder de veranda. Met het prachtige uitzicht van de bergen, het geluid van de vogeltjes en krekels en het zonnetje op onze bol!

Wij werken heel hard. Maar nemen ook voldoende tijd om het leven te vieren! Vrijheid is een belangrijke kernwaarde voor ons. Daar hoort ook vernieuwing bij. Het net even anders doen dan anderen. Buiten de gebaande paden. Met lef en vertrouwen dat deze weg naar een nog mooier leven leidt. En tot nu toe met succes! In een half jaar tijd hebben we op Mallorca iets prachtigs neergezet. Een plek waar je volledig jezelf kan zijn. Waar ruimte is om te ontspannen en je ook even terug te trekken. Maar ook veel gezelligheid. Mooie gesprekken, heerlijk eten, een goed glas wijn, lachen en dansen. En dit fijne, verbindende gevoel willen wij heel graag delen.

En dit fijne, verbindende gevoel willen wij heel graag delen!  

Wat kun je verwachten?

Je boekt zelf of samen met je collega een vliegticket. Om naar Spanje te vliegen heb je een antigeen (snel) test nodig die 24 uur van te voren is afgenomen. Wanneer je je tweede vaccinatie langer dan 14 dagen geleden hebt gehad, is deze test niet nodig! Ook vul je een formulier in op de Spain Travel Health website.

Van te voren maken we een groepsapp aan. Dan leren we elkaar al wat beter kennen, we delen nog wat praktische zaken en we helpen jullie bij het aanmaken van de formulieren die nodig zijn om te vliegen.

Eenmaal aangekomen op Palma, staat Hugo jullie op te wachten met ons busje. Vanaf het vliegveld is het 20 minuutjes rijden naar Casa Rosa. Je krijgt een fijne kamer met handdoeken, strandlaken en er is shampoo, conditioner en doucheschuim aanwezig. Er zal je echt aan niets ontbreken.

Wij zijn zelf uiteraard ook de hele week in Casa Rosa om er voor te zorgen dat er niets ontbreekt, zodat jij ongestoord je werk kan doen! Er zijn drie middagen waarop we je (vrijblijvend) mee het eiland op nemen voor een bezoek aan Palma en een mooie berg- of strandwandeling.  Ook hier geldt het niets moet, alles mag principe. Wij bieden het aan om met ons mee te gaan, maar voel je niet verplicht. Ook voorzien we jou van een aantal heerlijke maaltijden! En als kers op de taart komt onze masseur Ruben, op verzoek, bij ons in Casa Rosa om je te masseren! Een cadeautje voor jezelf!

Het programma

Maandag: Aankomstdag. Tapas avond in Casa Rosa.

Dinsdag: Ontbijt Casa Rosa. Werken. Lunch Casa Rosa. Middag: Massage of eigen invulling. Diner Casa Rosa.

Woensdag: Ontbijt Casa Rosa. Werken. Lunch Casa Rosa. Mogelijkheid om samen met ons Palma en de kathedraal te bezoeken en in Palma te dineren. Op eigen kosten. Of eigen invulling van middag en avond.

Donderdag: Ontbijt Casa Rosa. Werken. Lunch Casa Rosa. Mogelijkheid om met ons een bergwandeling te gaan maken. Of eigen invulling van de middag. Paella avond Casa Rosa.

Vrijdag: Ontbijt Casa Rosa. Werken. Lunch Casa Rosa. Mogelijkheid om met ons een strandwandeling te gaan maken. Of eigen invulling van de middag. ‘s Avonds lekker ergens uit eten met zijn allen. Op eigen kosten.

Zaterdag: Ontbijt Casa Rosa. Vertrekdag.

Samen in Casa Rosa!

Wil jij ook komen werken aan onze tuintafel? En samen met andere thuiswerkers genieten van ons huis en de omgeving?

De prijs voor deze reis is € 974,00 (excl. B.T.W.) op basis van een 1-persoons kamer. Indien je de reis samen met je collega boekt en samen gebruik maakt van een kamer, dan betalen jullie voor twee personen € 1.674,00 (excl. B.T.W.)

In deze prijs is inbegrepen:

 • 5 x overnachting en gebruik faciliteiten
 • 2 x Transfer luchthaven
 • Vervoer Palma op woensdag
 • Bergtour donderdag
 • Vervoer restaurant vrijdag
 • 5 x Ontbijt
 • 4 x Lunch
 • 3 x Diner
 • Onbeperkt water, thee, koffie, fris, bier, wijn
 • Gebruik van handdoeken, strandlaken, shampoo, conditioner, douchecreme, badschuim, zonnebrandspray en muggenspray
 • Optioneel bij te boeken! Massage van Ruben: € 70,00 per uur. Je kunt kiezen uit een energetische, ontspannings- en sportmassage.

De week is geopend op maandag vanaf 17.00 uur en sluit op zaterdag om 11.00 uur.

Wil je deze week bij ons komen thuiswerken? Laat dan je gegevens achter in ons contactformulier.

Stuur ons een appje op 06-18211339 voor meer informatie.

We maken er een enorm waardevolle week van!

Liefs Dorien en Hugo

Chat openen
App Dorien