Hike & Relax week

In het voor- en najaar organiseren wij een wandel en relax vakantie voor alleenstaanden, alleengaanden en stellen! De exacte data staan vermeld in onze agenda.

Wij vieren het leven! In de zon!

Ga je mee?

Deze week gaan wij samen drie mooie wandelroutes lopen. Drie routes van verschillende lengtes en in verschillende omgevingen om zoveel mogelijk van de prachtige flora en fauna op Mallorca te kunnen zien. In het voor- en najaar schommelt de temperatuur tussen de 18 en 24 graden. Een ideaal klimaat om wat actievere uitstapjes te maken. Naast de wandelingen is er ook alle tijd om te relaxen, zwemmen en lekker te eten. Alles mag, niks moet! Er zijn nog een aantal fijne kamers vrij voor jou alleen of voor jullie als stel!

Ben je na een regenachtige zomer of een koude winter in Nederland wel weer toe aan de zon? Ben je alleen en wil je graag met een fijne groep mensen vakantie vieren? Of ben je samen en vind je het gezellig om met ons mee op pad te gaan en de mooiste plekjes van het eiland te verkennen?

Dan is dit HET moment om naar Casa Rosa op Mallorca te komen!!!

Wij zijn Hugo en Dorien, trotse bewoners van Casa Rosa in Esporles, waar wij 50% van onze tijd wonen. In Nederland wonen wij ieder apart met ieder drie kinderen. En wanneer we samen op Mallorca zijn organiseren wij Retreats en andere groepsreizen. Wij houden van het leven en vieren dit graag samen met jullie! Bij ons is er ruimte voor ieder, je mag volledig je zelf zijn. Er is ruimte om te ontspannen, je even terug te trekken en er wordt voor je gezorgd. Maar ook is er heel veel gezelligheid. Mooie gesprekken, heerlijk eten, een goed glas wijn, lachen en dansen. En dit fijne, verbindende gevoel willen wij heel graag delen.

Vanuit deze gedachte organiseren wij deze “Hike and Relax” vakantie week!

Wat kun je verwachten?

Je boekt zelf of samen met je partner een vliegticket. Om naar Spanje te vliegen heb je een antigeen (snel) test nodig die 24 uur van te voren is afgenomen. Wanneer je je tweede vaccinatie langer dan 14 dagen geleden hebt gehad, is deze test niet nodig! Ook vul je een formulier in op de Spain Travel Health website.

Van te voren maken we een groepsapp aan. Dan leren we elkaar al wat beter kennen, we delen nog wat praktische zaken en we helpen jullie bij het aanmaken van de formulieren die nodig zijn om te vliegen.

Eenmaal aangekomen op Palma, staat Hugo jullie op te wachten met ons busje. Vanaf het vliegveld is het 20 minuutjes rijden naar Casa Rosa. Je krijgt een fijne kamer met handdoeken, strandlaken en er is shampoo, conditioner en doucheschuim aanwezig. Er zal je echt aan niets ontbreken.

Wij zijn zelf uiteraard ook de hele week in Casa Rosa om jullie drie dagen mee te nemen voor een prachtige wandeling en om heerlijk voor jullie te koken! Ook hier geldt het niets moet, alles mag principe. Wij bieden het aan om met ons mee te gaan, maar voel je niet verplicht. De aankomst- en vertrekdagen en de donderdag zijn voor vrije besteding. Deze kan je naar eigen wens invullen. Wellicht wil je graag op stap met anderen uit de groep, naar de zee of naar een stadje. Of blijf je liever thuis bij ons, lekker bijslapen en aan het zwembad liggen met een boek. Jij bepaalt en er zijn altijd wel mensen die met je mee willen gaan. Als kers op de taart hebben we ook een masseur die op verzoek bij ons op Casa Rosa komt masseren! Een cadeautje voor jezelf!

Het programma

Maandag: Aankomstdag. Diner op eigen kosten.

Dinsdag: Ontbijt Casa Rosa, wandeling 2,5 uur in het Zuiden rondom Portal Vells. Lunch op eigen kosten. Diner Casa Rosa.

Woensdag: Ontbijt Casa Rosa. Wandeling van 5 uur langs de westkust. Lunch nemen we mee in een rugzak. Boottocht van Sa Colobra naar Port de Soller. Diner op eigen kosten.

Donderdag: Ontbijt Casa Rosa. Vrije dag. Om 10.00 uur en om 18.00 uur rijden wij op en neer naar Palma. Lunch op eigen kosten. Diner Casa Rosa.

Vrijdag: Ontbijt Casa Rosa. Wandeling 4 uur omgeving Orient in Noord-West. Lunch nemen we mee in een rugzak. Diner Casa Rosa.

Zaterdag: Ontbijt Casa Rosa. Vertrekdag.

Samen in Casa Rosa!

Wil jij ook onze gast zijn?
De prijs voor deze reis is € 974,00 (excl. B.T.W.) per persoon op basis van een 1-persoons kamer. Indien je de reis als stel boekt en samen gebruik maakt van een kamer, dan betalen jullie € 1674,00 (incl. B.T.W.)

In deze prijs is inbegrepen:

 • 5 x overnachting en gebruik faciliteiten
 • 2 x Transfer luchthaven
 • Transfer Palma op donderdag
 • 5 x Ontbijt
 • 3 x Diner
 • 2 x Lunch in rugzak
 • 3 x Wandelexcursie
 • 1 x Boottocht
 • Onbeperkt water, thee, koffie, fris, bier, wijn
 • Gebruik van handdoeken, strandlaken, shampoo, conditioner, douchecreme, badschuim, zonnebrandspray en muggenspray
 • Optioneel bij te boeken! Massage van Ruben: € 70,00 per uur. Je kunt kiezen uit een energetische, ontspannings- en sportmassage.

De week is geopend op maandag vanaf 17.00 uur en sluit op zaterdag om 11.00 uur.

Wil je mee met ons op reis? Laat dan je gegevens achter in ons contactformulier.

Of stuur ons een appje op 06-18211339 voor meer informatie.

We maken er een vakantie van om nooit meer te vergeten!

Liefs Dorien en Hugo

Chat openen
App Dorien