Dreams & Goals for Entrepreneurs

Van maandag 13 t/m zaterdag 18 december 2021 en van maandag 10 t/m zaterdag 15 januari 2022 organiseren wij een trainingsweek in Casa Rosa voor (startende) zelfstandig ondernemers om jouw dromen en doelen voor het nieuwe jaar te bepalen!

Een nieuw jaar! Nieuwe kansen!

Wat ga jij doen dit jaar om jouw zakelijke dromen waar te maken?

Deze week gaan wij samen met jou en andere (startende) ondernemers aan de slag met een roadmap voor het komende jaar. Dit doen we bij ons in Casa Rosa. In huiselijke sfeer, waar ruimte is voor ontspanning en creativiteit! Uiteraard mag goed eten en drinken niet ontbreken en nemen we ook de tijd om wat mooie plekken van het eiland te bezoeken.

Een heerlijke week waarin jij:

 • Volledig gefocust aan jezelf en aan je onderneming kan werken
 • Ontdekt wat jouw passie’s, talenten en drijfveren zijn
 • Geinspireerd wordt om je creativiteit weer te laten stromen
 • Jouw droom, jouw mooiste leven gaat zien
 • Jouw zakelijke doelen voor de middellange termijn gaat neerzetten
 • Een helder stappenplan gaat formuleren om jouw doelen te behalen en jouw toekomstige droomleven te creeeren.

Ben je net begonnen als zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar inspiratie en advies om jouw onderneming goed neer te zetten? Of ben je al een tijdje onderweg, maar voelt het niet meer als “jouw” bedrijf? Mogelijk kom je er thuis of op de zaak niet aan toe om eens rustig de tijd te nemen om jouw plan echt helder te formuleren. In dit geval is tijd, rust, ruimte, creativiteit en nieuwe inspiratie en energie hetgeen jij nodig hebt!

En is dit HET moment om naar Casa Rosa op Mallorca te komen!!!

Wij zijn Hugo en Dorien, trotse bewoners van Casa Rosa in Esporles, waar wij 50% van onze tijd wonen. In Nederland wonen wij ieder apart met ieder drie kinderen. En wanneer we samen op Mallorca zijn organiseren wij Retreats en andere groepsreizen.

Wij zijn ondernemers in hart en nieren. Onze achtergrond ligt in de uitzendbranche. Beiden hebben we jarenlang ervaring in het runnen van een (internationaal) uitzendbureau, inclusief huisvesting en vervoer. Dorien is gediplomeerd innovatief coach en trainer nieuwe denken en sterk in marketing en organisatievernieuwing. Zij is denkt out of the box, zit vol met creatieve ideeën en weet jouw “uitdaging” haarfijn te doorgronden, zodat de oplossing voor de hand ligt. Hugo houdt zich naast de aansturing van  zijn uitzendbureau bezig met meerdere projecten op het gebied van vastgoed, transport, projectontwikkeling en horeca. Hij ziet overal kansen en weet van elk idee een commercieel eindproduct te maken! Beiden coachen en adviseren we startend ondernemers in ons netwerk van vrienden en kennissen. Gewoon omdat we daar zelf veel energie uit halen en het super fijn vinden om jonge ondernemers te helpen hun dromen waar te maken!

Wij vieren het leven! Vrijheid is een belangrijke kernwaarde voor ons. Daar hoort ook vernieuwing bij. Het net even anders doen dan anderen. Buiten de gebaande paden. Met lef en vertrouwen dat deze weg naar een nog mooier leven leidt. En tot nu toe met succes! In een half jaar tijd hebben we op Mallorca iets prachtigs neergezet. Een plek waar je volledig jezelf kan zijn. Waar ruimte is om te ontspannen en je ook even terug te trekken. Maar ook veel gezelligheid. Mooie gesprekken, heerlijk eten, een goed glas wijn, lachen en dansen. En dit fijne, verbindende gevoel willen wij heel graag delen.

Ook wij maken plannen voor het komend jaar. Voor Casa Rosa en voor onze bedrijven in Nederland. December en januari zijn hiervoor de meest ideale maanden.

Dus gun het jezelf om samen met ons aan de slag te gaan met jouw zakelijke dromen en doelen! 

Wat kun je verwachten?

Je boekt zelf of samen met je businesspartner een vliegticket. Om naar Spanje te vliegen heb je een antigeen (snel) test nodig die 24 uur van te voren is afgenomen. Wanneer je je tweede vaccinatie langer dan 14 dagen geleden hebt gehad, is deze test niet nodig! Ook vul je een formulier in op de Spain Travel Health website.

Van te voren maken we een groepsapp aan. Dan leren we elkaar al wat beter kennen, we delen nog wat praktische zaken en we helpen jullie bij het aanmaken van de formulieren die nodig zijn om te vliegen.

Eenmaal aangekomen op Palma, staat Hugo jullie op te wachten met ons busje. Vanaf het vliegveld is het 20 minuutjes rijden naar Casa Rosa. Je krijgt een fijne kamer met handdoeken, strandlaken en er is shampoo, conditioner en doucheschuim aanwezig. Er zal je echt aan niets ontbreken.

Wij zijn zelf uiteraard ook de hele week in Casa Rosa om jullie vier ochtenden een waardevolle training te geven en (vrijblijvend) mee het eiland op te nemen voor een bezoek aan Palma en een mooie berg- of strandwandeling.  Ook hier geldt het niets moet, alles mag principe. Wij bieden het aan om met ons mee te gaan, maar voel je niet verplicht. Ook voorzien we jullie van een aantal heerlijke maaltijden! En als kers op de taart komt onze masseur Ruben, op verzoek, bij ons in Casa Rosa om jullie te masseren! Een cadeautje voor jezelf!

Het programma

Maandag: Aankomstdag. Tapas avond in Casa Rosa.

Dinsdag: Ontbijt Casa Rosa. Training “Passie, talenten, drijfveren” Lunch Casa Rosa. Middag: Massage of eigen invulling. Diner Casa Rosa.

Woensdag: Ontbijt Casa Rosa. Training “Dromen en Inspiratie” Lunch Casa Rosa. Mogelijkheid om samen met ons Palma en de kathedraal te bezoeken en in Palma te dineren. Op eigen kosten. Of eigen invulling van middag en avond.

Donderdag: Ontbijt Casa Rosa. Training “Doelen stellen” Mogelijkheid om met ons mee te gaan lunchen en een wandeling te maken. Op eigen kosten. Of eigen invulling van de middag. Paella avond Casa Rosa.

Vrijdag: Ontbijt Casa Rosa. Training “Stappenplan” Lunch Casa Rosa. Middag eigen invulling: uitwerken plan of vrije tijd. ‘s Avonds lekker ergens uit eten met zijn allen. Op eigen kosten.

Zaterdag: Ontbijt Casa Rosa. Vertrekdag.

De Training

Dag 1. Passie, Talenten en Drijfveren

In een prikkelende workshop laat ik je ontdekken waar jouw passie nu daadwerkelijk ligt. Waar kan ik jou ‘s nachts voor wakker maken? Wat doe je zo graag dat je de tijd vergeet en er niet meer mee wilt stoppen? Jouw talenten en drijfveren gaan we meten. Je krijgt toegang tot een online test en nadat je deze hebt ingevuld krijg je een uitgebreid rapport dat jouw talenten en drijfveren inzichtelijk maakt.

Dag 2. Dromen en Inspiratie

Vandaag gaan we een reis maken. Een reis van verleden naar nu, naar jouw toekomstige werkelijkheid. Ik ga je leren visualiseren en begeleid je naar een helder beeld van jouw diepste verlangens en mooiste leven. Tevens gaan we duidelijk krijgen in een leuke groepsoefening wat of wie jou inspireert. Waar haal jij inspiratie uit? En wat zou je vaker moeten gaan doen om je creativiteit weer te laten stromen? Hoe blijf jij in de flow om je dromen waar te maken?

Dag 3. Doelen stellen

Vanuit jouw mooiste leven, jouw droom, jouw toekomstige werkelijkheid gaan we doelen stellen. Doelen op de middellange termijn. We gaan de pijlers neerzetten voor het komend jaar. Wat heb jij bereikt eind 2022? Hiervoor geef ik je handvatten mee en door dit helder te formulieren en met de groep te delen, worden jouw doelen concreet gemaakt.

Dag 4. Stappenplan

Oke, je doelen zijn helder. Nu gaan we hakken. Je krijgt mijn methode aangereikt om je doelen stap voor stap op te delen in actie’s. Wie, wat, waar en wanneer? Daar gaan we antwoorden op vinden. Uiteindelijk heb je een concreet stappenplan, zodat jij in 2022 je doelen gaat behalen en uiteindelijk je dromen waar gaat maken!

Samen in Casa Rosa!

Wil jij ook onze gast zijn en jouw dromen, doelen en stappenplan voor het komend jaar uitwerken? Samen met andere ondernemers het nieuwe jaar kei goed beginnen?

De prijs voor deze reis is € 1.424,00 (excl. B.T.W.) op basis van een 1-persoons kamer. Indien je de reis samen met je business partner boekt en samen gebruik maakt van een kamer, dan betalen jullie voor twee personen € 2.374,00 (excl. B.T.W.)

In deze prijs is inbegrepen:

 • 5 x overnachting en gebruik faciliteiten
 • 4 x dagdeel Training
  • Passie, talenten, drijfveren
  • Dromen en succes
  • Doelen stellen
  • Stappenplan
 • Werkboek
 • 2 x Transfer luchthaven
 • Vervoer Palma op woensdag
 • Bergtour donderdag
 • Vervoer restaurant vrijdag
 • 5 x Ontbijt
 • 3 x Diner
 • 3 x Lunch
 • Onbeperkt water, thee, koffie, fris, bier, wijn
 • Gebruik van handdoeken, strandlaken, shampoo, conditioner, douchecreme, badschuim, zonnebrandspray en muggenspray
 • Optioneel bij te boeken! Massage van Ruben: € 70,00 per uur. Je kunt kiezen uit een energetische, ontspannings- en sportmassage.

De week is geopend op maandag vanaf 17.00 uur en sluit op zaterdag om 11.00 uur.

Aanmelden voor deze reis?

Vul dan je gegevens in bij het contactformulier.

Of stuur ons een appje op 06-18211339 voor meer informatie.

We gaan er een enorm waardevolle week van maken!

Liefs Dorien en Hugo

Chat openen
App Dorien