2021 Het jaar waarin mijn droom werkelijkheid is geworden

Na drie roerige jaren met een scheiding, drie verhuizingen en twee keer een wisseling van baan was oudjaarsdag 2020 een mooi moment van reflectie. Na hard werken had ik de boel weer op orde. Een fijn huis voor mij en de kinderen, een leuke lieve vriend en ik was lekker bezig met het opstarten van mijn eigen coachpraktijk.

Moodboards

Vandaag een jaar geleden maakte ik met de kinderen moodboards voor 2021. Ik had een oproepje gedaan op social media voor oude tijdschriften en na een rondje door de buurt telde ik zeker 60 tijdschriften waaruit we fijne plaatjes en teksten konden knippen. En zo zaten we na het gourmetten de hele avond met elkaar te knutselen. We maakten alle vier een moodboard en vertelden elkaar over onze dromen. Zo leuk om de kinderen hierbij te betrekken en ze te leren visualiseren!

Onze moodboards hadden één ding met elkaar gemeen: plaatjes van finca’s in een mediterraan klimaat! Wat ook niet vreemd is, want de jaren daarvoor werd het “huis achter mijn ogen” steeds meer zichtbaar en dit deelde ik ook met mijn kinderen. Maar nu we het zo opplakten en erover spraken, kregen we kriebels in onze buik. 2021 gaat een magisch jaar worden, we voelden het aan alles!! En ook al zaten we midden in een lockdown, het vertrouwen en de overtuiging dat het er al was, was enorm sterk!

Bevrijdingsdag

In april gingen Huug en ik een paar dagen op vakantie naar Mallorca, nadat we er al ruim een jaar niet meer waren geweest vanwege de reisbeperkingen. En daar kwamen we, op 5 mei bevrijdingsdag, na een reeks van toevalligheden uit bij het “huis achter mijn ogen”. Mijn droom wordt werkelijkheid!

Bloemenpracht

En dan gaat alles snel. We bedenken een naam. Casa Rosa. De tuin staat vol met de meest prachtige bloemen. Ik houd van bloemen en van de roos in het bijzonder. Zij staat voor de liefde en mijn oudste dochter heet Roos. Er wordt een logo ontworpen en een opzet gemaakt voor de social media accounts. Ik werk mijn coachprogramma uit voor de Retreats en ondertussen zijn we druk met de verhuizing, want Casa Rosa moet nog gevuld worden. Van de bedden tot aan de theelepeltjes, alles wordt op alles gezet om begin juni een volle vrachtwagen en een bestelbusje richting het eiland te rijden en ons huis in te richten voor onszelf en onze gasten. Op 16 juni openen we officieel onze deuren en ontvangen we de eerste groep!

Vrienden voor het leven

Dit jaar hebben vele groepen mogen volgen. Voor mijn Retreats, voor de Women-Only Holiday en de Hike&Relax week. Ik heb niet alleen nieuwe plekken ontdekt, maar ook heel veel nieuwe mensen ontmoet. Er zijn zo’n mooie verbindingen ontstaan. Ik heb er vrienden voor het leven bij gekregen en samen met hen echt prachtige herinneringen gemaakt.

Regelmatig moet ik mezelf nog even knijpen. En elke keer als ik op Palma het vliegveld afloop en weer richting huis rijd, voel ik mezelf de meest gelukkige persoon op deze aardbol. En dat ik dit kan delen met mijn kinderen, mijn familie en vriend, maken mij een dankbaar mens!

2021. Het jaar waarin Casa Rosa is geboren!

En vandaag sta ik hier eens heel bewust bij stil. Bij het afgelopen jaar. En ik besef me dat ik dit niet alleen had kunnen doen. Niet alleen de mensen die heel dichtbij me staan hebben mij hierbij geholpen. Ook mijn gasten en jullie als volgers dragen hier aan bij. Mijn gasten die het vertrouwen hebben in mijn programma. Mijn volgers die me elke keer weer motiveren om te blijven ontwikkelen en nieuwe wegen te zoeken om de wereld weer een stukje mooier te maken.

Ik dank jullie wel uit de grond van mijn hart voor dit prachtige, magische jaar!!!

Heel veel liefs Dorien

 

 

Chat openen
App Dorien